• خانه 
  • تماس  
  • ورود 

  • سخن حضرت آیت الله بهجت درباره مقام حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در جمع طلاب :" شما در جوار گنج الهی هستید قدر آن را بدانید ***

اقتدار کشور که از زیر بته به عمل نیامده است...

05 اسفند 1394 توسط عبدالعظیم حسنی (ع)

 

اقتدار یعنی ناوهای آمریکایی مستقر در خلیج فارس مجبورند به زبان فارسی حضورشان را اعلام کنند.

اقتدار یعنی کسی حق ندارد به مرزهای کشور ما چپ نگاه کند.

اقتدار یعنی حتی جان یک پیرزن صد ساله هم مهم است چه برسد به جان 464 نفر زائر بی گناه غیر مسلح.

اقتدار یعنی اگر 464 زائر کشورت را در منا شهید کردند با شجاعت اعلام کنی:

“دولتمردان سعودی، اگر به وظایفتان عمل نکنید عکس العمل ما سخت و خشن خواهد بود".

اقتدار یعنی به قاتلین زائرین کشور، به عاملین به شهادت رساندن شیخ باقر نمر النمر،

به قاتلین مردم مظلوم و بی دفاع یمن، به پشتیبانان تروریست در سوریه نگوییم برادران ما در عربستان سعودی… .


آقایان! اقتدار ما که از زیر بته به عمل نیامده است… .

وای به روز ما اگر مجلسمان را هم شما فتح کنید… .

بصیرت سیاسی ، اقتدار ، ایران ، ناو آمریکایی ، انتخابات ، مجلس


منبع : گاهنامه سدید (نشریه داخلی حوزه علمیه خواهران حضرت عبدالعظیم.ع)

 1 نظر

امپراتوری رسانه ای

05 اسفند 1394 توسط عبدالعظیم حسنی (ع)

 

 


وقتی بی بی سی فعال تر از قبل می شود باید ترسید،

ترسید که باز چون گذشته سعی در تغییر چه واقعیتی دارد.

ملت فراموش نمی کند نقش آفرینی او را در کودتای 28 مرداد،

در ترویج اسلام هراسی، در القاء تقلب انتخابات، در حمایت معنوی از تروریست های تکفیری و… .
تغییر ذهنیت مسئولین و مردم کار همیشگی این بنگاه خبرپراکنی بوده و هست.

اصلی ترین ابزار برای مداخله در کشور ما از این دست رسانه ها هستند.

رسانه هایی که هر چه باشند، دیگر رسانه نیستند.
آنها خود را صاحب حق می دانند که انتخابات ما را مهندسی کنند.

اکنون صراحتا از مخاطبان خود می خواهند که به چهره های انقلابی رای ندهند.

این می تواند سرآغاز فتنه ای جدید باشد. باید هوشیار بود… .


منبع : گاهنامه سدید (نشریه داخلی حوزه علمیه خواهران حضرت عبدالعظیم.ع)


 نظر دهید »

نگذاریم اسلام سیلی بخورید...

05 اسفند 1394 توسط عبدالعظیم حسنی (ع)

 

جبهه ی حق در طول تاریخ فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشته و تحولات سیاسی و فرهنگی بسیاری را تجربه کرده است. ظهور انبیای الهی یکی پس از دیگری برای تثبیت جریان توحید در عالم اتفاق افتاد ولی همواره جبهه ای از فراعنه‌ی زمان در برابر آن قد علم کرد.

جبهه ی باطل با صرف همه ی توان و انرژی خود سعی در خاموش کردن انوار هدایت داشت. ظهور پیامبر اسلام فصل تازه ای در تاریخ تحولات جهان گشود و عرصه را برای کفار و مشرکان تنگ کرد اما آن‌ها هرگز دست از تلاش بر نداشتند و به تبعیت از اولیای تاریخی خود برای حذف اسلام با یکدیگر هم پیمان شدند اما در نهایت در برابر قدرت روز افزون مسلمانان تسلیم گشتند.

پس از وفات پیامبر وقت امتحان مسلمین فرا رسید. جبهه ی باطل در لباس نفاق وارد عمل شد. حق جانشین پیامبر غصب شد و حرمت دختر رسول خدا شکسته شد. یاگار آن دوران سیلی به مظهر تام و تمام اسلام است که همواره دل شیعیان را به درد آورده است. بعد از این دوران حکومت اسلامی از مسیر خود منحرف شد.

طی سال های طولانی جبهه ی باطل همه ی تلاش خود را برای به انزوا بردن جریان حق انجام داد اما بعد از گذشت 1400 سال از عصر پیامبر انقلاب اسلاامی ایران با رهبری امام خمینی(ره) و با فداکاری های ملت ایران به پیروزی رسید و حکومت اسلامی تشکیل شد.انقلاب اسلامی تاریخ را تغییر داد و یک راه جدید در برابر بشر قرار داد که همان راه اولیای الهی بود.

این انقلاب از نخستین روزهای پیروزی با توطئه ی گسترده و سازمان یافته ی دشمنان روبه برو گردید و همواره از ناحیه ی دشمنان زخم هایی بر پیکر جوان آن وارد شد اما همچنان با قوت به مسیر خود ادامه می دهد. جبههی باطل هر روز به دنبال فرصتی ست تا برای تثبیت سلطه‌ی خود بر همه ی دنیا، بار دیگر سیلی محکمی به اسلام بزند تا مبادا کسی در دنیا هوس کند به پیروی از اهل بیت و انبیا ی الهی زندگی کند؛ تا همه تسلیم و برده ی نظام سرمایه داری شده و برای توسعه ی قدرت آن عمر خود را به کار گیرند. اهمیت حفظ انقلاب اسلامی از آن جهت است که امروز پرچمدار حکومت دینی ست که زندگی بر اساس آرمان های اولیای الهی را تبلیغ می کند.

امام خمینی(ره) در سال می فرمایند: ” من به شما عرض کنم که اگر خدای نخواسته، خدای نخواسته اسلام در ایران سیلی بخورد بدانید که در همه ی دنیا سیلی خواهد خورد و بدانید که به این زودی ها دیگر نمی تواند سرش را بلند کند. این الان یک تکلیف بسیار بزرگی است که از همه ی تکالیف بالاتر است.”

 

بصیرت سیاسی ، انتخابات ، مجلس شورای اسلامی ، مجلس خبرگان


حال سوال اینجاست که امروز جریان باطل برای سیلی زدن به اسلام از چه نقطه ای وارد عمل خواهد شد؟

ورود جریان مطلوب دشمن در حوزه ی تصمیم گیری های مهم کشور آن چیزی است که امروز برنامه ریزی های دشمن در جهت آن قرار گرفته است؛ تا بدین ترتیب قانون گذاری ها در کشور نه با هدف تامین نیاز های مردم کشور؛ و نه با هدف افزایش قدرت و اقتدار نظام اسلامی؛ بلکه با هدف تامین خواسته های اربابان استکبار جهانی انجام خواهد شد.

حرکت در این مسیر همان بلایی را بر سر ما خواهد آورد که در دوان بنی امیه و بنی عباس بر سر مردم آمد. آنچه در آن دوران غالب بود چیزی نبود جز تحقیر و ظلم و بی عدالتی و در یک کلام جامعه متشکل از مردمی بود که نه دین برایشان ماند و نه دنیا. آیا ناامید شدن شیعیان، مسلمانان و حق طلبانی که به ایران به عنوان پرچم دار حکومت دینی چشم امید دوخته اند چیزی جز سیلی زدن به اسلام و منزوی کردن آن است؟ بدانیم که امروز لحظه‌ی نیاز دین به ماست.

اگر در این لحظه حضور پیدا نکردیم چه فایده که خود را آماده و مستعد کمک به دین بنامیم؟ وقتی که بیمار به علاج فوری نیاز دارد زمانی می توان به کمک افتخار کرد که در لحظه؛ داروی او ا تامین کنیم. والّا اگر لحظه گذشت، اگر صد برابر آن دارو هم آورده شود دیگر جه فایده‌ای خواهد داشت؟ اگر امروز مسئولیت شرعی خود را انجام ندهیم و اسلام بار دیگر یکه و تنها مانده و از دست‌های آلوده‌ی دشمنان سیلی بخورد چه فایده که تا آخر عمر به استغفار بنشینیم؟

حضور پرشور در انتخابات و انتخاب افراد اصلحی که به جای دست دادن با شیطان بزرگ برای حل مشکلات کشور به ظرفیت های درونی کشور توجه کرده و اقتصاد مقاومتی را سرلوحه ی کار خود قرار دهند داروی امروز اسلام برای حفظ و ماندگاری است.

ملت آگاه ایران که همواره در مسیر انقلاب، مشکلات را به جان خریده یک بار دیگر به میدان خواهد آمد و مصداق همان مومنانی خواهد شد که خداوند پیامبر را به وسیله‌ی آن ها یاری خواهد کرد…

هو الذی ایدک بنصره و بالمومنین…



منبع : گاهنامه سدید (نشریه داخلی حوزه علمیه خواهران حضرت عبدالعظیم.ع)


 نظر دهید »

جایگاه حساس مجلس خبرگان

05 اسفند 1394 توسط عبدالعظیم حسنی (ع)


جایگاه مجلس خبرگان خیلی حساسه
پس کسی که میخواد بره به خبرگان باید
هم تولی داشته باشه هم تبری


به جای ایجاد شبهه در سلامت انتخابات باید مردمو به مشارکت بیشتر دعوت کنه
در برابر فشارهای داخلی و خارجی مقاوم باشه


به جای گوش سپردن به رسانه های بیگانه از توطئه های دشمن آگاه باشه
باید دلبسته مردم و نظام باشه نه فارغ از رنج مردم در خانه های مجلل


با قانون شکنان و برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه دوست نباشه نه اینکه از آنها دفاع کنه
باید به جای حفظ نظام های ورشکسته دنیا دنبال حفظ نظام کشورش باشه

مجلس خبرگان ، انتخابات ، بصیرت سیاسی ، انتخاب اصلح


منبع : گاهنامه داخلی حوزه علمیه خواهران عبدالعظیم.ع “سدید “



 نظر دهید »

یادی از شهید محمودرضا بیضایی؛

23 مهر 1393 توسط عبدالعظیم حسنی (ع)


بسم الله السبحان

این مطلب را در حالی مینویسم که مدتهاست از فضای وبلاگ دور بوده ام. دوست داشتم از نام مبارک شهداء تبرک بجویم تا رونقی دوباره سراغ وبلاگ ما بیاید.

ازمیان همه شهداء مطلبی از شهید محمودرضا بیضایی دیدم که خلوص ایشان را برایمان بیشتر مسجل کرد. ایشان همسر خانم قوی از طلاب فارغ التحصیل حوزه ما و دوست برادرم بودند . خداوند جمیع ما را به خیل شهداء اسلام ملحق کند ان شاءالله. مطلب زیر از وبسایت برادر این شهید بزرگوار اخذ شده است:

شهید ، محمودرضا بیضایی

اسفند سال 88 بود. مثل هر سال در تالار وزارت کشور برای سالگرد شهادت شهید باکری مراسم گرفته بودند. تهران بودم آنروز. محمودرضا زنگ زد و گفت: می‌آیی مراسم؟ گفتم: می‌آیم، چطور؟ گفت: بیا، سخنران مراسم قاسم سلیمانی است. گفتم حتما می‌آیم و مقابل ورودی تالار قرار گذاشتیم. محمودرضا زودتر از من رسیده بود. من با چند نفر از دوستان رفته بودم. بیرون محمودرضا را پیدا کردم و رفتیم و نشستیم طبقه بالا. همه صندلی‌ها پر بود و به زحمت جایی روی لبه یکی از پله‌ها پیدا کردیم و نشستیم روی لبه. تا حاج قاسم بیاید، با محمودرضا حرف می‌زدیم ولی حاج قاسم که روی سن آمد محمودرضا سکوت کرد و دیگر حرف نمی‌زد. من گوشی موبایلم را درآوردم و شروع کردم به ضبط کردن حرفهای حاج قاسم. محمودرضا تا آخر، همینطور توی سکوت بود و گوش می‌داد.



وقتی حاج قاسم داشت حرفهایش را جمع بندی می‌کرد، محمودرضا یکمرتبه گفت: «حاج قاسم خیلی ضیق وقت دارد. این کت و شلواری که تنش هست را می‌بینی؟ شاید اصرار کرده‌اند تا این کت و شلوار را بپوشد و الا شاید همین قدر هم وقت نداشته باشد.» بعد از برنامه، از پله‌های ساختمان وزارت کشور پایین می‌آمدیم که به محمودرضا گفتم: کاش میشد حاج قاسم را از نزدیک ببینیم. گفت: من خجالت می‌کشم وقتی توی صورت حاج قاسم نگاه می‌کنم؛ چهره‌اش خیلی خسته و تکیده است. محمودرضا خودش هم این مجاهده و پرکاری را داشت. این اواخر یکبار گفت: من یکبار پیش حاج قاسم برای بچه‌ها حرف می‌زدم، گفتم بچه‌ها من اینطور فهمیده‌ام که خداوند شهادت را به کسانی می‌دهد که توی کارشان پرکار هستند و شهدای ما غالبا اینطور بوده‌اند. بعد گفت: حاج قاسم این حرفم را تأیید کرد و گفت بله همینطور بود.


 2 نظر
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 6
  • 7

معرفی حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم ع

شهرری، زمانی دارای حوزه‌های بسیار بوده و یک مرکز علمی محسوب می شد که مهم‌ترین عامل آن، حُسن‌ همجواری با مشاهد شریفه سه امامزاده بزرگوار، خصوصاً حضرت عبدالعظیم(ع) است که در این باره یکی از مراجع عالی‌قدر شیعه، حضرت‌ ایة الله ‌بهجت به طلاب فرمودند: «شما در جوار گنج الهی هستید، قدر آن را بدانید». قدمت حوزه علمیه آستان حضرت عبدالعظیم(ع) به سال‌های اوایل پیروزی انقلاب اسلامی بر می گردد. در اواسط شهریور 1359 بنای مقبره رضاخانی تخریب و به جای آن حوزه علمیه احداث شد و در 1366 حدود هفتاد نفر طلبه برای سال اول پذیرفته شدند. حوزه ‌علمیه آستان ‌حضرت‌عبدالعظیم(ع) ظرفیت ‌پذیرش سیصد طلبه علوم دینی در دو سطح 2و 3 را داراست و ساختمان آن از کلّیه امکانات آموزشی و رفاهی برخوردار است و از این جهت جزء معدود حوزه‌های کشور است. زیر بنای کلّ ساختمان 11 هزار و 500 متر مربع و محوطه، 6500 متر مربع و مساحت کلّ مدرسه 18 هزار متر مربع است.

جستجو

موضوعات

  • همه
  • طب سنتی و پزشکی
  • سیاسی
  • مناسبتهای سال
  • اخبار حوزه
  • علمی
  • مذهبی
  • عمومی
  • دست نوشته های یک طلبه
  • نرم افزار
  • شهداء
  • استفتائات
  • جدیدترین مقالات
  • برگی از زندگی علما
  • فراخوان
  • پژوهش
  • معرفی رسانه
  • منِ طلبه
  • نمونه سوالات امتحانی سطح2
  • داستان های پند آموز

پیوندهای روزانه


پشتیبانی سامانه وبلاگ مدارس
وبلاگ خانم یادگاری
گفته ها و ناگفته های یک طلبه
شبکه اجتماعی هادی نت
دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبري
دفتر مقام معظم رهبري

خبرنامه

مرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

اوقات شرعی

امروز: پنجشنبه 02 مرداد 1404
اوقات شرعی به افق:
  • اذان صبح اذان صبح:
  • طلوع آفتاب طلوع آفتاب:
  • اذان ظهر اذان ظهر:
  • غروب آفتاب غروب آفتاب:
  • اذان مغرب اذان مغرب:
  • نیمه شب شرعی نیمه شب شرعی: