کتابی از پناهیان که مدنظر رهبری بود؛ «انتظار عامیانه-عالمانه-عارفانه»
كتاب « انتظار عامیانه-عالمانه-عارفانه» پناهیان پس از 10ماه به چاپ پنجم رسید
به گزارش رجانيوز، کتاب «انتظار عامیانه، انتظار عالمانه، انتظار عارفانه» اثر حجتالاسلام پناهیان که اواخر مرداد سال گذشته در مراسمی توسط حجت الاسلام صدیقی رونمایی شده بود، پس از 10 ماه به چاپ پنجم و تیراژ 15 هزار نسخه رسید. انتشارات بیان معنوی که تاکنون 5 کتاب از این نویسنده منتشر کرده است، فصل اول این کتابها را بر روی پایگاه اطلاع رسانی خود به نشانی bayancenter.ir قرار داده است.
رهبر انقلاب: از كارِ عالمانه در مسئلهى انتظار نبايد غفلت كرد/ از كارِ عاميانه و جاهلانه به شدت باید پرهیز کرد
گفتنی است، رهبر انقلاب در تیرماه 1390 در جمع اساتید و فارغالتحصیلان مرکز تخصصی مهدویت فرمودند: «از كارِ عالمانه و همراه با دقت در مسئلهى انتظار و مسئلهى دوران ظهور نبايد غفلت كرد. و از كارِ عاميانه و جاهلانه به شدت بايد پرهيز كرد … اين بخش از كار را هرچه ممكن است، بيشتر بايد جدى گرفت تا راه انشاءاللَّه براى مردم باز شود.»
حجت الاسلام صدیقی: در راستای تبیین انتظار با این جامعیت ندیدهام
یکی از کتابهایی که پس از تأکید رهبری بر کار عالمانه در زمینۀ انتظار انتشار یافت، کتاب «انتظار عامیانه، انتظار عالمانه، انتظار عارفانه» اثر علیرضا پناهیان بود که با استقبال خوبی مواجه شد. این کتاب که حجت الاسلام پناهیان در آن با نگاه و شیوهای تحلیلی و همراه با استناد به بیش از 200 آیه و روایت از کتب معتبر به ابعاد و زوایای مختلف انتظار پرداخته و به بسیاری از سؤالات و ابهامات در زمینۀ انتظار پرداخته است، توسط حجت الاسلام و المسلمین صدیقی- کتابی بدیع و با جامعیت کمنظیر ارزیابی شد و حسن عباسی آن را تلاشی حکمی و فلسفی در زمینۀ انتظار خواند که در نهضت تولید علم و تحول در علوم انسانی، باید پایۀ تحصیل در دانشگاهها قرار گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین صدیقی:کتابی در راستای تبیین انتظار با این جامعیت ندیدهام
امام جمعه موقت تهران در مراسم رونمایی این کتاب، گفت: «در میان بزرگان ما، نویسندگان ما، اهل فکر و قلم ما در این موضوع، من کتابی در راستای تبیین انتظار با این جامعیت ندیدهام … ایشان در این اثر به حمدلله هم مسألۀ انتظار را بازکردهاند، هم برداشت سطحی و قشری از انتظار را با عواقب و آثاری که میتواند داشته باشد، به قلم آوردهاند، انتظار عالمانه را مطرح کردهاند، بعد هم رفتهاند در وادی عشق، که آغاز و انجام امور به عشق و محبت است. منتهی عشقی که محرکش معرفت است»
حسن عباسی: تلاشی است کلامی، فلسفی، جامعهشناختی با رگههایی از مباحث استراتژیک
حسن عباسی نیز در این مراسم کتاب پناهیان در موضوع انتظار را اینطور ارزیابی کرد: «کتاب “انتظار عامیانه، عالمانه و عارفانه” تلاشی است حکمی، کلامی، فلسفی، جامعهشناختی و با رگههایی از مباحث استراتژیک برای تبیین و ترسیم یک ساز و کار عقلانی در موضوع انتظار … مباحث نظری و تئوریک نظیر آنچه در این کتاب آمده، بایستی در نهضت تولید علم و تحول در علوم انسانی، پایۀ تحصیل در دانشگاههای ما باشد»